NOVOSTI

KRETANJE CENA NEKRETNINA

Dedinje, kod Belog Dvora, dva stana sa garažom i parking mestom 350.000 eur

Dedinje, Beli dvor, ekskluzivna ponuda, retko u ponudi.
Dva stana jedan do drugog, prvi stan je površine 120m2, drugi 52m2, garaža od 36m2 koja je uredjenja kao garsonjera, sa kupatilom, kuhinjom i dve prostorije i parking mestom koje je u vlasništvu.
Stan od 120m2 se sastoji od velikog dnevnog boravka, dve velike spavace od kojih je jedna povezana sa kupatilom sa duplim lavobo komodom i specijalnom duplom kadom i velikim garderoberom, jos jednog velikog kupatila, prostrane kuhinje, sa izlaskom na uredjeno dvoriste koje je idealno za druzenje.
Stan ima skupocene detalje, poput kamina (na drvo i alkohol, sa zasebnim dimnjakom)sa bež mermerom izvađenim iz mora, pažljivo uklopljenim gipsanim panelima na tavanici, ručno rađenim vratima, specijalnim ugradnim elementima u kupatilu (rad italijanskih majstora), dve kade sa masažerima, hidro-terapijom, muzikom, interfonom, telefonom, ugradnom kuhinjom od punog drveta ručno rađenom za ovaj
prostor, duplim frižiderom sa zasebnim dovodom vode…
Stan od 52m2 se sastoji od dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, velike spavaće sobe sa ugradnim plakarom i kupatila. Poseduje i lep kamin.
Garaža je velika, 36m2, u kojoj su postavljene italijanske pločice na pod i zidove. Ima dve prostorije, kupatilo i malu kuhinju. Može da se koristi i kao garsonjera.
Parking mesto je ispred zgrade pokriveno kamerama, koje je u vlasništvu prodavca.
U stanovima postoji centralno grejanje -daljinsko na toplanu, ali i centralno grejanje na gas.
Zgrada je ograđena, pokrivena kamerama za elektronski nadzor i ima vrlo malo stanova. Bezbedno i mirno okruženje garantuje diskretan i prijatan boravak.
Dva stana sa garažom i parking mestom se prodaju isključivo zajedno.
Uknjiženo 1/1
Cena za sve nabrojano je 350.000 eur
Agencijska provozija iznosi 2% za Kupca
Reg.br.262
0641212305, 0692870854

dav
dav
dav
dav